Apple Airpower verschijnt mogelijk alsnog later in 2019

22 januari 2019 1 Minuut 1 Reacties
apple-airpower-draadloze-oplaadmat

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Apple alsnog de accessoire Apple Airpower uit, maar dan pas later in 2019. De bron van dit gerucht geeft helaas verder weinig details over de draadloze oplaadmat van het bedrijf uit Cupertino.

Apple Airpower in 2019 – gerucht

De website Digitimes heeft een nieuw gerucht de wereld in geholpen: Apple Airpower zou namelijk in 2019 op de markt moeten verschijnen. Het gerucht wordt gebaseerd op bronnen vanuit de bevoorradingsketen, die nu waarschijnlijk bezig zijn met de productie van de benodigde onderdelen. Volgens de bronnen laat de release niet lang meer op zich wachten en dat terwijl er ook verhalen naar buiten zijn gebracht over het idee dat Apple de draadloze oplaadmat zou hebben geannuleerd. Zoals het er nu naar uitziet, klopt dat verhaal dus niet.

Dit is overigens niet de eerste keer dat we horen dat Apple Airpower in 2019 moet gaan verschijnen (natuurlijk met de kanttekening dat we dit ook een paar keer vorig jaar hebben gehoord over 2018). Zo kwam eerder in het nieuws dat Airpower deze maand in productie zou worden genomen en kwam de accessoire voorbij op de pagina van een andere iPhone-accessoire (de Smart Battery Case). Apple heeft uiteraard niet gereageerd op de nieuwe geruchten; mogelijk horen we in maart meer over de Apple-accessoire.

Reacties (1)