‘Apple AirPods 2 al op 29 maart te koop’

01 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
Apple Airpods

Het gerucht gaat dat Apple deze maand nog met zijn AirPods 2 komt. Volgens de site Applesfera zijn de nieuwe Bluetooth-oordopjes al op 29 maart te koop. Het is natuurlijk maar een gerucht en daarmee allerminst zeker.

Apple AirPods 2

De fansite baseert zich bij zijn bericht op een screenshot die kreeg van voorraden van bedrijven die Apple-producten verkopen. Uit die screenshot zou blijken dat de oorspronkelijke AirPods vanaf 28 maart uit de omloop gehaald worden. Daarna gaan dan de nieuwe Bluetooth-oordopjes van Apple in de verkoop.

Alhoewel Applesfera geen bron is die we goed kennen en het goed kan zijn dat het gerucht geen stand houdt, is het niet voor het eerst dat we deze datum voorbij zien komen. Eerder werd al gesuggereerd dat Apple op 29 maart ook met de AirPower en nieuwe iPads zou komen. Dat zou dan naast de release van de nieuwe Bluetooth-oordopjes zijn.

Apple schijnt op 25 maart een nieuwe presentatie te organiseren in het Steve Jobs Theater. Tegelijk zou het bedrijf tijdens die presentatie geen hardware maar juist andere producten presenteren. Als dat deel van het gerucht klopt, lijkt de releasedatum van 29 maart weer onwaarschijnlijk. Anderzijds zou het ook zo kunnen zijn dat Apple simpelweg via een persbericht een verbetering aankondigt van de AirPods en ze weinig ceremonieel op de markt gooit.

Reacties (0)