Angry Birds Action krijgt ook soft launch in Nederland

04 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
angry-birds-action

Angry Birds Action is ook in Nederland van een soft launch voorzien, waardoor je het spel nu al kunt spelen op je Android-tablet of iPad. Het spel is op beide platformen gratis te downloaden, maar bevatten wel in-app-aankopen die kunnen oplopen tot negentig euro.

Download nu Angry Birds Action

Sinds vorige week is Angry Birds Action, de nieuwste Angry Birds-titel van ontwikkelaar Rovio, ook in Nederland te downloaden voor zowel Android als iOS. Het gaat hier nog niet om een volledige lancering, maar om een zogenaamde soft launch. Dat is een releaseperiode waarin de spelmaker zijn game uitbrengt in een klein gebied, zodat er nog verder kan worden geplaytest: een term die door ontwikkelaars wordt gebruikt om externe spelers de game te laten testen. Ook kan hiermee compatibiliteitsproblemen worden opgespeurd.

In Angry Birds Action krijg je nog steeds de taak een vogel naar achter te trekken, om hem vervolgens los te laten en hem tegen constructies aan te laten stoten. Het grote verschil tussen deze game en zijn voorgangers is dat je de actie niet van de zijkant, maar van boven bekijkt. Zie het als een soort flipperkast. In dit spel krijg je te maken met een onnodig ingewikkeld verhaal waarin Red, die rode vogel, moet bewijzen dat hij niet verantwoordelijk is voor wat er de avond ervoor misging op het eiland. En nu moet jij bewijs voor hem gaan zoeken.

Angry Birds Action!

Reacties (0)