Angry Birds 2 nu beschikbaar voor iOS en Android

30 juli 2015 1 Minuut 0 Reacties
Angry-Birds-2

Rovio heeft vandaag de officiële opvolger van het eerste Angry Birds-spel uitgebracht. De ontwikkelaar brengt Angry Birds 2 naar Android en iOS, maar met wat opvallende wijzigingen.

Angry Birds 2 is vanaf nu gratis te downloaden voor iedereen met een Android- of iOS-toestel. Het spel krijgt een ander verdienmodel dan we gewend zijn en dat is niet per se positief. Hoewel het spel gratis te downloaden is kun je pas echt (snel) voortgang boeken door in de app aankopen te doen.

In plaats van dat je nieuwe levens krijgt als je een level opnieuw start krijg je nu een beperkt aantal kaarten waarmee je vogels kunt gebruiken. Wanneer je het aantal kaarten verbruikt hebt verdwijnt er een leven. Na een half uur spelen krijg je een nieuw leven, maar je kunt ook levens aanschaffen in de app. Wil je er dus snel doorheen dan zul je moeten betalen. Maar, er zijn daarnaast ook advertenties aanwezig. Deze promoten andere spellen van Rovio en zijn zichtbaar in het pauzescherm.

Qua gameplay is er verder niet veel veranderd. Wel heeft Rovio de levels wat uitgebreid, extra elementen toegevoegd en de animaties verfraaid. Ook kun je nu deelnemen aan toernooien waarbij je tegen andere spelers speelt en uitdagingen aangaan. Door de uitdagingen te voltooien kun je weer edelstenen verdienen en daarmee kaarten aanschaffen of levens kopen.

Angry Birds 2

Reacties (0)