Android 4.4.2-update Galaxy Tab 3 (10.1) maakt Facebook onbruikbaar

22 oktober 2014 1 Minuut 265 Reacties
Facebook

Samsung is sinds vorige week begonnen met de uitrol van Android 4.4.2 KitKat voor de Galaxy Tab 3 (10.1) maar deze update blijkt bij veel gebruikers voor problemen te zorgen. Met name de Facebook-app blijkt na de update niet of nauwelijks meer te werken.

Samsung is één van de fabrikanten die gelukkig met regelmaat updates voor zijn tablets en smartphones uitrolt en sinds vorige week kunnen bezitters van de 10-inch Galaxy Tab 3 (10.1) hun tablet voorzien van Android 4.4.2 KitKat. Dat is natuurlijk goed nieuws maar we hebben inmiddels diverse reacties binnengekregen waarin geklaagd wordt over problemen met de Facebook-app.

Onder meer hier en hier melden diverse bezitters van de tablet dat de populaire Facebook-app niet of nauwelijks meer werkt. Zo zou de app spontaan crashen, kunnen foto’s niet meer online gezet worden en is bij sommigen de tijdlijn niet meer zichtbaar.

Heb gisteren ook de update binnen gehaald en mijn Facebook knalt er steeds uit. Verwijderen en opnieuw installeren helpt niet. Dat is natuurlijk wel balen want ik gebruik de Samsung Tab 3 10 eigenlijk alleen voor Facebook.

Waardoor de problemen met de Facebook-app precies geïntroduceerd worden is nog onduidelijk. We hebben Samsung om een reactie gevraagd en updaten dit artikel zodra we deze binnen hebben.

Reacties (265)