Android 7.1.1 Nougat als Open Bèta beschikbaar voor OnePlus 3 en 3T

02 maart 2017 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-3t-goud

OnePlus heeft laten weten dat de mensen die meedoen met de Open Bèta voor nieuwe OnePlus-software, nu Nougat kunnen downloaden voor de OnePlus 3 en 3T. De update is ongeveer 1,5 GB groot, dus zorgt voor genoeg ruimte aan boord.

Nougat voor OnePlus 3

De Chinese fabrikant OnePlus heeft laten weten dat het voor leden van de Open Bèta nu mogelijk is Android 7.1.1 Nougat te downloaden voor de OnePlus 3 en zijn jongere broertje OnePlus 3T. De update is 1,48 GB groot en brengt een aantal interessante functies naar de phablets toe. Zo is de media-applicatie van een update voorzien. Onlangs toegevoegde media zal voortaan beter in beeld gebracht worden, waardoor je hopelijk sneller vindt wat je zoekt. Ook kan media voortaan gegroepeerd worden op basis van maand of jaartal.

Daarnaast hebben bèta-testers de mogelijkheid om mappen te verbergen. Datzelfde geldt ook voor individuele afbeeldingen en video’s. Ook is het mogelijk de foto’s van een watermerk te voorzien dankzij een nieuwe bewerkoptie. Uiteraard zijn er achter de schermen ook wat dingen veranderd en zijn er bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd. Omdat het hier om een Open Bèta-update gaat, kan iedereen de software downloaden (OnePlus 3 of OnePlus 3T). Let wel op, want helaas is bèta-software vaak ook instabiele software.

Reacties (0)