‘Amazon’s eerste tablet is een geavanceerde e-reader’

03 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
Amazon-tablets

Diegenen die wachten op de grote concurrent voor de iPad, de Amazon tablet, worden misschien teleurgesteld. Volgens Business Insider wordt de eerste tablet van Amazon namelijk een geavanceerde e-reader en geen volwaardige tablet. Amazon zou eerst de e-reader markt voor zichzelf veilig willen stellen.

De laatste tijd duiken er steeds meer geruchten rondom Amazon op die elkaar tegenspreken dus ook deze nemen we met een korreltje zout, maar het zou goed kunnen. De geavanceerde e-reader moet een kleurenscherm en verschillende applicaties bevatten en op deze manier de Amazon Kindle e-reader aanvullen. Eerder gingen al geruchten dat Amazon flink moest schrappen in de features van haar nieuwe tablet / e-reader om de kosten laag te houden. Zo zou de multitouch functie verdwenen zijn. Kortom, de Amazon tablet is binnen een paar weken van een serieuze iPad killer met een Tegra 3 processor gegaan naar een opgedirkte e-reader.

Dit betekent overigens niet dat Amazon geen volwaardige tablet op de markt brengt, maar dit zal waarschijnlijk in een later stadium gebeuren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)