Alweer renders Samsung Galaxy S9 en S9 Plus te zien

15 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
render Galaxy S9 Plus

Nadat gisteren al plaatjes uitlekten van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S9, zijn er nu alweer renders te zien, in meer detail. Echter: ze zijn niet van het feitelijke toestel. Maar heel goed nagemaakt op basis van CAD-blauwdrukken uit de fabriek.

Een klein filmpje is er ook van gemaakt:

Wat op de render te zien is, is grotendeels wat we al weten, maar in iets meer detail. De Galaxy S9 krijgt één camera op de achterkant met recht daaronder de vingerafdrukscanner. Het toestel heeft veel weg van zijn voorganger, de Galaxy S8.

Infinity

Het infinity-display keert terug, met zijn bijzondere aflopende schermranden en dunne bezels. De laadkabel gaat naar een usb type-c poort en je kunt er gewone 3,5 mm oortelefoons op aansluiten.

Het ontwerp van de grotere Galaxy S9 + is grotendeels hetzelfde. Maar hier zijn wel twee achtercamera’s te vinden. Met daaronder weer die vingerafdrukscanner, die er bij zijn voorganger nog naast zit.

Snapdragon 845

De geruchten over de binnenkant zijn ongewijzigd. Er zou 4GB ram in de S9 komen en 6GB ram voor de S9 Plus, 64GB opslaggeheugen, micro sd-kaartsleuven en AKG stereo speakers. De twee telefoons zullen in Nederland straks waarschijnlijk worden verkocht met als kloppend hart een Qualcomm Snapdragon 845-processor. Android 8.0 Oreo wordt het besturingssysteem.

Reacties (0)