‘Airpods 2 met speciale coating en Airpower verschijnen in de lente’

11 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Apple Airpods

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dat kunnen we deze lente nieuwe Airpods en de Airpower-oplaadmat verwachten. De nieuwe draadloze oordoppen van Apple zouden zijn voorzien van een speciale coating voor betere grip.

Nieuwe Airpods en Airpower verschijnen in de lente – gerucht

Naar verluidt brengt Apple aanstaande lente niet alleen nieuwe Airpods uit, maar ook de langverwachte Airpower-oplaadmat, laat Mysmartprice weten. De nieuwe draadloze oordoppen krijgen mogelijk een betere coating voor meer grip, evenals een verbeterde audiokwaliteit en een vernieuwd design die in het teken staat van een betere basgeluid. Daarnaast moeten de oordoppen ook in de zwarte kleur kunnen worden aangeboden. Het hoesje van de Airpods zou overigens worden voorzien van dezelfde speciale coating.

Daarnaast wordt er ook gesproken over de oplaadmat Airpower. Deze accessoire zou dikker moeten worden dan aanvankelijk gedacht. Apple zou gebruikers willen stimuleren de mat te kopen door exclusieve functies te beloven die worden geïntroduceerd met iOS 13. Om wat voor soort functies het gaat, is echter niet bekendgemaakt. De prijs van de oplaadmat wordt momenteel geschat op 149 dollar (131 euro zonder btw), terwijl de prijs van de oordoppen momenteel wordt geschat op 199 dollar (176 euro, eveneens zonder de btw).

Apple heeft niet gereageerd op de aanhoudende geruchten over beide producten.

Reacties (0)