Advertorial: Word in 1 minuut een slimmere ondernemer, ook online

23 juni 2014 1 Minuut 0 Reacties
ondernemen

Ondernemen is iets waar je met volledige ziel en zaligheid in moet stappen en daarbij is kennis van zaken absoluut gewenst. Zou het dan niet mooi zijn als je met één minuut aandachtig luisteren een slimmere ondernemer kunt worden en zo je offline en online onderneming kunt verbeteren? Hiervoor is de online cursus Slimmerondernemenin1minuut in het leven geroepen.

Deze cursus biedt je de mogelijkheid om binnen één enkele minuut kennis op te doen over één belangrijk onderdeel van het ondernemerschap. De meest populaire onderwerpen gaan over online ondernemen, een betere website, online gevonden worden en een slimmere nieuwsbrief.

Dit klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn maar onderzoek heeft uitgewezen dat meer dan 11.000 mkb-ondernemers en zzp’ers die meegedaan hebben met de cursor er daadwerkelijk succes mee boeken. Zo blijkt dat van de 619 cursusdeelnemers 78,3 procent uit de cursus in de praktijk heeft gebracht. Deelnemers geven aan dat zij door de cursus bewuster gebruik zijn gaan maken van social media en door middel van SEO hun website hebben verbeterd. Eén op de tien deelnemers geeft daarbij aan dankzij de cursus nieuwe klanten te hebben gekregen. Ook verwacht de helft van de deelnemers dat de omzet dankzij de cursus op termijn zal toenemen.

Aangezien het een groot succes blijkt heeft Digivaardig & Digiveilig, een samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties, een nieuwe series lessen van één minuut uitgebracht. In deze lessen kunnen ondernemers hun kennis laten bijspijkeren over onderwerpen als e-facturatie, ondernemen met Apps, 3D printing en digitaal internationaal zakendoen. Het mooiste is dat deze cursus helemaal gratis is.

Meer informatie over hoe je in één minuut een betere ondernemer kunt worden vind je op deze website. Overigens is onlangs is ook de online cursus Digibewustondernemenin1minuut.nl gelanceerd omdat veel ondernemers nog een stap kunnen maken als het aankomt op de veiligheid van hun digitale middelen. In deze cursus komen onderwerpen aan bod als veilige wachtwoorden, veilig werken in de cloud en hoe je je moet wapenen tegen internetcriminaliteit.

Reacties (0)