Gesponsord Mobile Gesponsord door MyTrendyPhone

ADV: MyTrendyPhone – Scandinavische kracht met GSM-accessoires op de Nederlandse markt

01 april 2021 2 Minuten 0 Reacties
nl-baner

MyTrendyPhone is een Deense online winkel die een brede selectie accessoires voor mobiele telefoons, iPads en tablets biedt, evenals gadgets en een verscheidenheid aan Bluetooth-apparatuur.

Het assortiment van meer dan 100.000 verschillende producten en betaalbare prijzen hebben ervoor gezorgd dat ze een sterke positie hebben in meer dan een dozijn Europese landen, waaronder Scandinavië, Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland en Frankrijk.

De online winkel, die veel tevreden klanten bemiddeld, begon in 2003 en is in 17 jaar uitgegroeid tot een van de grootste winkels voor mobiele telefonie-apparatuur in Europa met meer dan 5 miljoen tevreden klanten. Het MTP team heeft 300 medewerkers verspreid over het hele continent en het website-aanbod omvat allerlei accessoires voor mobiele telefoons, maar ook accessoires voor tablets, laptops en desktops en andere gadgets, evenals de apparaten zelf, zoals: telefoons zonder abonnement.

Wij bieden apparatuur en apparaten van ’s werelds toonaangevende merken tegen concurrerende prijzen. In onze online winkel kunt u snel en eenvoudig de meeste populaire technische producten in de wereld bestellen: van apparatuur en apparaten van Apple, Samsung, Huawei, HP, LG of Asus, tot beschermende accessoires voor telefoons: hoesjes, covers, gehard glas voor het scherm en een aantal gadgets en apparaten die Bluetooth-technologie gebruiken, zoals koptelefoons, mini projectoren, luidsprekers en vele anderen.

Advertentie

De online MyTrendyPhone-winkel, dankzij het klantvriendelijke ontwerp, zorgt voor comfortabel en direct winkelen, evenals snelle en veilige levering aan huis of een geselecteerd afhaalpunt.

Naast veilige levering, dankzij accreditatie door Trustwave, biedt onze winkel veilige betalingen, zonder het risico van overname van persoonlijke gegevens van klanten.

Ook al bieden we zeer concurrerende prijzen voor goederen, we geven onze klanten een prijsgarantie van 30 dagen, wat betekent dat als ze hetzelfde product binnen 30 dagen na aankoop tegen een lagere prijs vinden, we het verschil terugbetalen.

Daarnaast bieden we het Club Trendy loyaliteitsprogramma aan, dat onze vaste klanten kortingen biedt op aankopen, evenals deelname aan wedstrijden met prijzen. Bovendien vindt iedereen een scala aan kortingen en promoties met betrekking tot evenementen en feestdagen, zoals Black Friday en Kerstmis.

Bezoek MyTrendyPhone en ontdek zelf waarom we miljoenen fans in heel Europa hebben.

Deze tekst is geschreven in opdracht van MyTrendyPhone.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)