Acer introduceert de Liquid Zest Plus

30 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
acer-liquid-zest-plus

Acer heeft een nieuwe phablet aangekondigd: de Liquid Zest Plus. Dit is een smartphone met een 5,5"-scherm en een accu van 5000mAh. Daarnaast beschikt het apparaat direct over Android 6.0 Marshmallow, maar over een Android N-update is nog niets bekend.

Dit is de Acer Liquid Zest Plus

Acer heeft de Liquid Zest Plus aangekondigd: een Android-phablet met een 5,5″-scherm, met Marshmallow als besturingssysteem. De smartphone beschikt over een 5000mAh-accu, die, aldus de fabrikant, drie dagen mee kan gaan. Mocht je hem toch moeten opladen, dan krijg je binnen een uur vijftig procent aan energie terug, waardoor je weer even vooruit kunt. Ook kun je andermans smartphone of tablet opladen met de Zest Plus, aangezien er usb on the go aanwezig is; een techniek waarmee het dus mogelijk is andere toestellen op te laden.

De Liquid Zest Plus heeft een dertien megapixel-camera en beschikt over verschillende functies waardoor je zowel overdag, tijdens een feestje of in de avond mooie foto’s zou moeten kunnen maken. Aan de voorkant zit een vijf megapixel-camera, die 85 graden groothoekselfies maakt. Verder is er ondersteuning voor DTS HD Premium Sound, ruimte voor twee sim-kaarten, is er een fm-radio aanwezig en kun je meer geheugen toevoegen met een micro-sd-kaart. BluelightShield zal er in de avond voor zorgen dat je scherm er zachter uitziet.

Onder de motorkap zit een quadcore Mediatek MT6735-processor, geklokt op 1,3GHz. Er is 2GB werkgeheugen aanwezig, evenals 16GB aan interne opslagruimte.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Liquid Zest Plus is vanaf juli beschikbaar in de Benelux vanaf 199 euro.

Reacties (0)