‘Acer Iconia W3 Windows 8 tablet krijgt prijs van 299 euro’

29 april 2013 1 Minuut 0 Reacties
Acer-Iconia-W3-2

Windows 8 tablets zijn tot op heden minimaal 10 inch groot maar daar komt binnenkort verandering in. Microsoft bereidt zich voor op kleinere Windows 8 tablets en ook krijgen we steeds meer informatie van fabrikanten. Zo lekte vorige week de waarschijnlijk eerste kleine Windows 8 tablet van Acer; de Iconia W3 met een 8 inch display. Vandaag hebben we van bronnen bij retailers vernomen dat de prijs van deze tablet waarschijnlijk op 299 euro ligt.

De Acer Iconia W3 is nog niet officieel door Acer bekendgemaakt maar het is zo goed als zeker dat de tablet de markt op korte termijn bereikt. Diverse retailers hebben al wat informatie ontvangen en waren zo vriendelijke deze met ons te delen. Op basis van de informatie die Acer doorgegeven heeft zou de adviesprijs van de Iconia W3 hoogstwaarschijnlijk op 299 euro komen te liggen. Dit is dan voor de stand-alone tablet, zonder accessoires als een keyboard dock of cover.

Specificaties Iconia W3

De specificaties van de tablet konden helaas nog niet bevestigd worden maar uit de vorige week gelekte informatie kunnen we halen dat de Iconia W3 beschikt over onder meer een 8 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.8Ghz Intel Atom Z2760 Clover Trail processor, 2GB aan werkgeheugen en een microSD kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden. De tablet is uitgerust met Windows 8 of Windows 8 Pro software en kan voorzien worden van optionele accessoires als een Bluetooth keyboard dock en een cover.

Reacties (0)