Acer Iconia Tab A200 te koop in Nederland

21 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
Acer-ICONIA-TAB-A200

Acer komt in 2012 met een drietal nieuwe Android tablets, waaronder de Iconia Tab A200 instap variant. De tablet zou eind januari of begin februari in Nederland verschijnen maar is inmiddels al opgedoken bij twee Nederlandse online winkels. Helaas is de tablet standaard nog wel uitgerust met Android 3.2 Honeycomb.

Acer liet ons begin december nog weten dat de Iconia Tab A200 met Android 4.0 Ice Cream Sandwich in de Nederlandse winkels zou liggen, maar voorlopig moeten we het dus nog doen met Android Honeycomb. Wel zal er binnen een paar weken een Ice Cream Sandwich update uitgerold worden voor alle Iconia Tab tablets. Verder wijkt ook de prijs wat af van wat we vorig jaar uit diverse bronnen vernamen. De verwachte prijs van de 8GB versie zou namelijk op 329 euro liggen, terwijl de 16GB variant 349 euro zou kosten.

Bij Bobshop en Scheer & Foppen is de Iconia Tab A200 momenteel alleen als 16GB variant te koop en de prijs van dit model is 379 euro. Een 8GB variant is nog niet te krijgen, maar wat betreft de 16GB versie heb je de keuze uit een Cherry rode kleur en een Titanium zwarte kleur. Ook bij Tabletcenter staat de Iconia Tab A200 al op de website, voor dezelfde prijs en in dezelfde kleurvarianten.

Reacties (0)