Xbox Series X verschijnt in november, maar zonder Halo Infinite

12 augustus 2020 1 Minuut 0 Reacties
xbox-series-x

Microsoft heeft officieel bevestigd dat de Xbox Series X in november gelanceerd wordt, nadat eerst alleen 'holiday 2020' bekend was. Hoewel we dus nog steeds de volledige releasedatum nog niet weten, weten we nu in elk geval dat we de console in november kunnen verwachten.

Xbox Series X verschijnt in november

Volgens geruchten vindt de lancering van de Xbox Series X in de eerste week van november plaats, maar die datum kan nog vooruitgeschoven worden door de aanhoudende pandemie en het effect die het heeft op de productieschema’s. Ook is meteen het nieuws naar buiten gebracht dat Microsoft en ontwikkelaar 343 Industries de moeilijke beslissing genomen hebben Halo Infinite uit te stellen naar 2021. Aanvankelijk was het de bedoeling dat die populaire franchise de launch van de nieuwe console zou dragen.

Omdat Halo Infinite nu niet als lanceringstitel verschijnt, heeft Xbox Series X geen grote, exclusieve titels waarmee het kan pronken of gamers kan overhalen toch voor de hardware te gaan. Daarom concentreert Microsoft zich in die aankondiging ook op Game Pass en de mogelijkheid games te streamen naar je Xbox of Android-telefoon. Ook komen er meer dan vijftig nieuwe titels aan die voor Series X geoptimaliseerd zijn. Daarnaast worden er ook meer dan veertig bestaande games gereed gemaakt voor de console.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)