Xbox Game Pass krijgt EA Play-games op 10 november

05 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
xbox-game-pass-ultimate

Het Xbox Game Pass-abonnement, waarmee je games streamt naar consoles en smartphones, krijgt de games van EA Play op 10 november aanstaande.

Xbox Game Pass krijgt nog meer games

Abonnees op Xbox Games Pass Ultimate krijgen vanaf 10 november toegang tot de EA Play-games. Die worden namelijk op 10 november toegevoegd, precies op tijd voor de lancering van de Xbox Series X en Series S. Alleen wanneer je een abonnement op Game Pass Ultimate hebt, krijg je toegang tot de extra bibliotheek aan videogames. Het abonnement kost 12,99 euro per maand en laat je ook je games streamen naar bijvoorbeeld je Android-smartphone of pc.

EA Play is een losstaand abonnement, dat straks onderdeel is van Game Pass, waarmee je toegang krijgt tot nog eens 60 videogames uit de catalogus van uitgever Electronic Arts. Denk dan aan titels als FIFA, Mass Effect en de Sims. In de basis zijn beide abonnement met elkaar te vergelijken. Maar daar waar Game Pass bedoeld is voor Microsoft-games en games van third-party uitgevers, is EA Play alleen bedoeld voor games van EA. Als pc-speler moet je nog een maandje langer wachten, aangezien je pas vanaf december mag rekenen op de extra lading games.

Binnenkort krijg je als abonnee op Xbox Game Pass ook nog eens toegang tot een flinke lijst met Bethesda-games. Niet geheel vreemd, aangezien Microsoft het moederbedrijf van de Fallout- en Elder Scrolls-maker onlangs overnam voor een sloridge 7,5 miljard dollar. Doom Eternal wordt één van de eerste titels die naar het abonnement komt. Het is helaas nog niet bekend welke games we nog meer op korte termijn kunnen verwachten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)