Update voor Nintendo Switch maakt controllers terugvinden gemakkelijker

20 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
nintendo-switch-foto-6

Nintendo heeft een update voor de Nintendo Switch uitgebracht, die het gemakkelijker moet maken controllers terug te vinden die je kwijt bent. Het gaat hier wel om de JoyCons, die je kunt laten vibreren wanneer je ze bent kwijtgeraakt.

Download de update voor Nintendo Switch

Nintendo heeft een update uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het is geen update die grote features toevoegt, maar er worden wel wat dingen aangepast waar mensen om vroegen. Zo kun je de JoyCon-controllers nu laten trillen wanneer je ze kwijtgeraakt bent. Liggen ze dan op een hard oppervlak, dan kun je ze gemakkelijker terugvinden. Ook kun je voortaan de Pro-controller via de usb-kabel koppelen aan de spelcomputer, waardoor je input lag kunt voorkomen (vertraging tussen het indrukken van de knop en de handeling in de game).

Daarnaast heeft Nintendo het ietwat gemakkelijker gemaakt vrienden toe te voegen. Zo kun je je vrienden die je hebt geregistreerd op je Nintendo 3DS of Wii U sneller toevoegen door op de knop suggesties voor vrienden te drukken. Die knop tref je links bovenin aan op het thuisscherm. Verder is er een verbeterd nieuwskanaal, kun je nu een toetsenbord koppelen via usb en zal het Switch OS niet zomaar de resolutie van de tv aanpassen wanneer de Switch overgaat op slaapmodus in de dock. De update kan nu elk moment arriveren.

Lees ook onze recensie van de Nintendo Switch.

Reacties (0)