Torrex Pro nu beschikbaar voor spelcomputer Xbox One

27 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
torrex-windows-10

Mocht je op zoek zijn naar een torrentdownloader voor Xbox One, dan kun je terecht bij de app Torrex Pro, die eenmalig bijna acht euro kost. Met dit programma kunt je torrents direct downloaden naar je Xbox One, maar daarvoor dien je nog wel een aparte browser binnen te halen.

Torrex Pro nu te downloaden

De Universele Windows Applicatie Torrex Pro is nu ook beschikbaar voor Xbox One. Je kunt de applicatie nu downloaden uit de Windows Store voor een bedrag van 7,89 euro. Voordat je kunt beginnen met downloaden, dien je ook nog een aparte browser binnen te halen, die je kan helpen zoeken naar de torrents die je nodig hebt. Blijf wel opletten wat je doet: download geen illegaal materiaal waar je anders voor dient te betalen. De torrentdownloader is na een korte bètaperiode, helemaal geoptimaliseerd voor de spelcomputer.

Deze browser kan omgaan met de magneetlinkjes en torrentbestanden, aangezien Microsoft Edge die dienst weigert. Heb je een bestand gedownload (of ben je nog aan het downloaden), dan is het mogelijk dat bestand direct af te spelen binnen de app. Ook kun je muziek op de achtergrond afspelen en van een verkleinde modus gebruikmaken. Torrentdownloaders worden vaak gebruikt voor het binnenhalen van illegaal materiaal, maar kunnen ook legale dingen binnenhalen, natuurlijk. Het is aan de gebruiker daar verstandig mee om te gaan.

Torrext Pro - Torrent Downloader

Reacties (0)