Teasertrailer voor het tweede seizoen van The Boys vrijgegeven

09 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
the-boys

Amazon heeft dinsdagavond een teasertrailer van het tweede seizoen van The Boys vrijgegeven. De eerste drie afleveringen verschijnen op 4 september 2020 op de videostreamingdienst. Nieuwe afleveringen zullen elke volgende vrijdag beschikbaar zijn, met als hoogtepunt een seizoensfinale op 9 oktober.

Teasertrailer The Boys seizoen twee

De acht-episode lange Amazon Original serie zal exclusief beschikbaar zijn op Prime Video en wordt geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios in samenwerking met Point Grey Pictures, Kripke Enterprises en Original Film. In het tweede seizoen van The Boys zien we dat de jongens op de vlucht zijn voor de wet. Ze worden opgejaagd door de Supes en proberen zich wanhopig te hergroeperen en terug te vechten tegen Vought. Dat is ook helemaal niet gek als je de gebeurtenissen van seizoen één nog voor je ziet.

Ondergedoken proberen Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) en Kimiko (Karen Fukuhara) zich aan te passen aan een nieuw normaal, terwijl Butcher (Karl Urban) nergens te vinden is. Tegelijkertijd moet Starlight (Erin Moriarty) haar plaats in The Seven innemen, want Homelander (Antony Starr) wil de volledige de macht overnemen. Zijn macht wordt echter bedreigd door de toevoeging van Stormfront (Aya Cash), een social media-savvy en nieuwe Supe, die een eigen agenda heeft. Daarbovenop komt nog dat de Supervillain-dreiging die in het middelpunt van de belangstelling staat en zorgt voor onrust terwijl Vought probeert te profiteren van de paniek in het land.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)