Stripboekenabonnement InkyPen komt naar Nintendo Switch

21 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
inkypen

De Nintendo Switch krijgt zijn eerste wereldwijd beschikbare applicatie in de vorm van InkyPen, een stripboekenabonnement. Met deze app krijg je toegang tot stripboeken en graphic novels. Je betaalt er 7,99 euro per maand voor.

InkyPen verschijnt in november voor Nintendo Switch

Er is een gloednieuwe dienst onderweg naar de Nintendo Switch in de vorm van InkyPen. Dit is een stripboekenabonnementen waar gebruikers toegang krijgen tot stripboeken en graphic novels, voor 7,99 euro per maand. Wanneer deze dienst in november wordt gelanceerd voor het platform, dan is dit de eerste app die wereldwijd beschikbaar is op de Switch. De console heeft ook bijvoorbeeld toegang tot Hulu, maar die applicatie is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Ondertussen wachten mensen nog steeds op Netflix

Voorbeelden van strips die je mag verwachten zijn onder meer Transformers, Judge Dredd, Dungeons and Dragons, The Metabarons en Warhammer. Voor de gamers is het mogelijk interessant om te weten dat je ook verhalen mag verwachten uit het universum van Assassin’s Creed, Dark Souls en Dishonored. Je kunt de titels lezen in handheldmodus, maar ook gewoon op je televisie. De stripboeken die via InkyPen worden aangeboden zijn overigens niet los te koop. Dit is een all-you-can-read-verdienmodel voor stripboekenliefhebbers.

Lees in ons onlangs gepubliceerde gameoverzichten welke games je nu moet spelen voor de Nintendo Switch. Op 8 juli verschijnt ons nieuwe overzicht, met meer games dan we ooit behandeld hebben.

Reacties (0)