Streamingtips #37 – I, Tonya, Birds of Paradise en Dear White People

24 september 2021 2 Minuten 0 Reacties
Dear White People

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

A Spark Story (Disney+)

Hoe zijn de Pixar SparkShorts eigenlijk gemaakt? Die vraag wordt beantwoord in de reeks A Spark Story op Disney+. Zo komen specifiek Aphton Corbin en Louis Gonzales aan het woord om meer te vertellen over hoe zij hun creatieve visie omzetten in entertainment voor een groter publiek.

 

Savage X Fenty Show Vol. 3 (Amazon Prime Video)

Er staan al twee Savage X Fenty Shows op Amazon Prime Video en dit is alweer de derde. Het is een soort Victoria’s Secret-catwalkshow, maar dan met de producten van de lijn van Rihanna. In tegenstelling tot Vicky’s stopt Rihanna mensen van allerlei vormen en achtergronden in haar presentatie, die barst van de muziek.

Birds of Paradise

Verwar deze film niet met Birds of Prey, de film waarin Margot Robbie schittert als Harley Quinn. Birds of Paradise is een veel serieuzere productie die draait om een ballerina die op een beurs naar een luxe balletschool in Parijs mag. Eenmaal daar is ze enorm onder de indruk van Marine Durand, een mysterieuze danseres met een donker randje.

I, Tonya (Videoland)

Een film waarin Margot Robbie dan weer wel te zien is, dat is I, Tonya. Het is zeker niet de rol waarin ze er het beste uitziet, maar dat het maakt het juist zo’n geweldige film. Het verhaal is waargebeurd en draait om een ordinaire maar zeer talentvolle schaatser, die haar grootste concurrente een loer draait. En eigenlijk wel iets meer dan een loer…

Dear White People (Netflix) 

Het vierde seizoen van de successerie Dear White People staat per deze week op Netflix. In deze reeks wordt ingezoomd op het racisme waarmee vooral afro-Amerikaanse studenten van een universiteit geconfronteerd worden. Er komt echter veel meer drama bij kijken, plus hier en daar humor, waardoor Dear White People niet alleen educatief, maar ook nog heel vermakelijk is.

Reacties (0)