Streamingtips #31 – Queen & Slim, Modern Love en Beckett

13 augustus 2021 2 Minuten 0 Reacties
Queen And Slim

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Queen & Slim (Netflix)

Queen & Slim is zeker geen film voor iedereen. Het is een rauwe vertelling over hoe het kan zijn om zwart te zijn in de Verenigde Staten. Een vertelling die door merg en been gaat. Het verhaal over twee mensen die op een date gaan en vervolgens door een agent aan de kant worden gezet, klinkt als iets dat we de laatste tijd vaak hebben gezien, maar het avontuur dat vervolgens ontvouwt weet enorm te raken.

Beckett (Netflix)

John Beckett moet op de vlucht in Griekenland. Hij heeft een auto-ongeluk gehad waarna een soort vrijmetselaars het op hem hebben voorzien. Deze film heeft John David Washington in de hoofdrol, dé steracteur van dit moment. Beckett is typisch een film om ietwat oncomfortabel op het puntje van je stoel te kijken. En misschien ook om even te genieten van de mooie plaatjes van Griekenland.

Modern Love (Amazon Prime Video)

Eén van de beste series op Amazon Prime Video is Modern Love. Deze serie vertelt elke aflevering een nieuw verhaal, die toch op de één of andere manier met elkaar zijn vervlochten. Het zijn stuk voor stuk waargebeurde verhalen uit de column van New York Times: Modern Love, waarin burgers van de stad openhartig vertellen over hun dating-ervaringen. Liefde, seks, ontrouw, samengestelde gezinnen, alles komt voorbij. Gelukkig is de serie enorm bingebaar, want er staat meteen een heel seizoen online: seizoen 2 om precies te zijn.

Bridesmaids (Videoland)

Hoewel Bridesmaids niet overal even goed wordt beoordeeld, is het één van de meest universeel grappige films van de laatste tien jaar. Natuurlijk zal niet alle humor je bevallen, maar waarschijnlijk kun je je enorm goed vereenzelvigen met tenminste één van de dames van deze wilde groep vrouwen op een vrijgezellenfeest. Er zitten zoveel lagen humor in deze film, dat er zeker iets bij zit waar je op zijn minst om zal glimlachen.

Reacties (0)