Streamingtips #26 – Monsters at Work en Resident Evil: Infinite Darkness

09 juli 2021 3 Minuten 0 Reacties
monsters-at-work-disney-plus1

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Monsters at Work (Disney+)

Monsters at Work is een spin-offserie van de Monsters Inc.-franchise van Pixar. En het is één van de Streamingtips van deze week. Tylor Tuskmon studeert af aan de Monsters Universiteit en gaat vol goede moed aan zijn droombaan bij Monsters & Co als Schrikker beginnen… of toch niet? De dag dat hij begint, ontdekt hij dat ze geen Schrikkers willen, ze willen Grappers! Tylor wordt tijdelijk opnieuw toegewezen aan het facilitaire team van Monsters & Co. Deze verandering verpest het plan van Tylor, maar hij zet zijn zinnen op een nieuw doel: een Grappenmaker worden.

Resident Evil: Infinite Darkness (Netflix)

Gamers kennen Resident Evil waarschijnlijk van veel horrorgames die in de afgelopen jaren op meerdere spelcomputers verschenen zijn. De serie staat bekend om enge ontwerpen van vijanden, spookachtige omgevingen en ook flink wat actie. Die elementen komen vaak goed samen in de cgi-cutscenes tussen het spelen door. Maar wat nou als je zelf niet hoeft te spelen en alleen naar die cgi hoeft te kijken? Dat kan met Resident Evil: Infinite Darkness op Netflix. De animatieserie speelt zich af tussen deel vier en deel vijf en focust zich op hoofdpersonages Leon S. Kennedy en Claire Redfield. Tijdens een mysterieuze aanval op het witte huis ontdekt Kennedy dat zombies aanvallen. Tijdens zijn onderzoek ontmoet hij Redfield: zij is op dat moment bezig met haar eigen onderzoek.

The Tomorrow War (Amazon Prime Video)

The Tomorrow War is een nieuwe film op Amazon Prime Video, waarin een groep tijdreizigers afreist naar ons jaar met een duidelijke boodschap: de aliens komen eraan en we gaan allemaal dood. De tijdreizigers komen uit 2051 en zoeken nu naar mensen die kunnen helpen in de strijd tegen een soort dat leeft op menselijk vlees. Door mensen uit het heden naar de toekomst te brengen, heeft de mensheid waarschijnlijk een kans van slagen.

The Good, The Bart, and the Loki (Disney+)

Disney is de eigenaar van zo’n beetje elke grote franchise, zo lijkt het soms. Dat blijkt ook wel uit de nieuwe short genaamd The Good, The Bart en the Loki. In de nieuwe short, die exclusief uitkomt op Disney+, wordt Loki opnieuw uit Asgard verbannen en moet hij het opnemen tegen zijn zwaarste tegenstanders tot nu toe: The Simpsons en de machtigste helden van Springfield. De god van onheil werkt samen met Bart Simpson in een ultiem crossover-evenement als eerbetoon aan het Marvel Cinematic Universe van superhelden en schurken.

Reacties (0)