Streamingtips #26 – Doctor Strange, La Casa de Papel: Korea en The Umbrella Academy

24 juni 2022 2 Minuten 1 Reacties
Multiverse Madness

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

La Casa de Papel: Korea (Netflix)

Het klinkt vreemd, het ultra-Spaanse La Casa de Papel in Korea, maar het is echt. De maker van de originele serie is zijn franchise aan het uitbreiden over de hele wereld. Waarom dan niet kiezen voor Korea, waar Netflix recent ook een andere hit maakte met Squid Game? Ook in deze serie gaan gemaskerde mannen onder leiding van ‘de Professor’ de grootste overval van het land plegen. Als dat maar goed gaat..

 

The Umbrella Academy seizoen 3 (Netflix)

In The Umbrella Academy zien we nu al drie seizoenen hoe een groep gekke superhelden die daar niet altijd zin in hebben samen de krachten moeten bundelen om onder andere een apocalyps te voorkomen en daarbij ook nog wat onderzoek doen naar de vage dood die hun vader is gestorven. 

The Fall seizoen 3 (Videoland)

Paul Spector is niet de brave huisvader die hij lijkt. Hij is een moordenaar en heeft het op jonge vrouwen voorzien. Gelukkig zit Stella Gibson hem op de hielen. Ze is detective, maar Spector is haar vaak te slim af. Hierdoor moordt hij vrolijk door en leren we in elke aflevering weer een verhaal over één van zijn slachtoffers.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Disney+)

Marvel-held Doctor Strange gaat in Doctor Strange in the Multiverse of Madness op pad in verschillende werelden om een goede bekende tegen te gaan. Het is een flink avontuur, waarbij onze held af en toe kan rekenen op de hulp van Mrs Marvel, die inmiddels haar eigen show heeft op Disney+.

 

The Meg (HBO Max)

Deze film is heel slecht, maar hij is zo slecht dat het leuk is. The Meg refereert aan The Megalodon, een haai die aanzienlijk groter is dan Jaws. Toch is het eigenlijk niet eens de haai die hoofdrol pakt in deze flick: dat is de koning van de vermakelijke actiefilm: Jason Statham. Reken op een aantal tacky oneliners en situaties waarvan je denkt: ‘Ja, joh?’ Genieten!

Reacties (1)