Streamingtips #22 – Kajillionaire, Assassin’s Creed en Lupin

11 juni 2021 3 Minuten 0 Reacties
Lupin 2

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Kajillionaire (Amazon Prime Video)

Als je ouders allebei zwendelaars zijn, dan wordt liegen, stelen en oplichten natuurlijk met de paplepel ingegoten. Echter wil het hoofdpersonage, Old Dolio (Evan Rachel Wood) dat eigenlijk niet meer. Als het gezin tijdens een nieuwe ‘klus’ een vreemde ontmoeten die ze bij hun criminele gezelschap laten aansluiten, hadden ze niet kunnen bedenken dat die vreemdeling (gespeeld door Gina Rodriguez) nogal wat op haar kerfstok heeft.

Clarkson’s Farm (Amazon Prime Video)

Op Amazon Prime Video krijgen de heren van The Grand Tour (voormalig Top Gear) inmiddels allemaal hun eigen show. James ging naar Japan, Richard naar een onbewoond eiland en het is nu aan Jeremy om het boerenleven op te zoeken. Hij houdt er eigenlijk helemaal niet van om veel moeite voor iets te hoeven doen en gaat natuurlijk klagend en wel aan de slag met zijn schapen.

 

Assassin’s Creed (Videoland)

Gameverfilmingen zijn meestal niet om over naar huis te schrijven en ook Assassin’s Creed valt dit lot ten deel. Tegelijkertijd is het van alle gameverfilmingen wel de meest vermakelijke. Het vertelt bovendien een interessant verhaal over technologie die ervoor kan zorgen dat je genetische herinneringen kunt herbeleven. Hierdoor stapt Callum (Michael Fassbender) in de schoenen van Aguilar, zijn voorvader in 15e eeuws Spanje. Hij komt er dan achter dat er een geheim genootschap is genaamd de Templar en besluit daar tegen in verzet te komen. Niet de beste film, maar zeker als je één van de games wel eens hebt gespeeld, dan is het waarschijnlijk wel een herkenbare film.

Skater Girl (Netflix)

De Netflix-original Skater Girl geeft qua naam al veel weg van de film: het draait om Prerna, een jong meisje dat gaat skaten op het moment dat er in haar dorp een skatepark komt. Ze wil haar dromen waarmaken en meedoen aan het nationale kampioenschap, maar dat is in het traditionele India makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Lupin seizoen 1 deel 2 (Netflix) 

Het immens populaire Lupin wist Netflix eerder dit jaar weer even flink op de kaart te zetten. Het verhaal over de charmante dief Assane Diop (Omar Sy) die eigenlijk altijd steelt om een punt te maken, werd in veel huishoudens gewaardeerd. Zodanig, dat fans het een veel te kort seizoen vonden. Gelukkig is vanaf nu het tweede deel van het eerste seizoen van de detective-achtige reeks te zien, waardoor we leren hoe het verdergaat met zijn ontvoerde zoon.

 

 


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)