Streamingtips #21 – The Girl on the Train en Superman: Man of Tomorrow

04 juni 2021 3 Minuten 0 Reacties
superman-amazon-prime-videpo1

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Raya and the Last Dragon (Disney+)

Op Disney+ had je sinds 5 maart tegen betaling toegang kunnen krijgen tot de bijzondere animatiefilm Raya and the Last Dragon. Raya is een krijger die haar wereld wil redden, nadat een donkere kracht het heeft overgenomen. Ze denkt dat de laatste draak haar enige hoop is, dus gaat ze op zoek naar deze draak, om hem of haar ervan te overtuigen haar te helpen in de strijd tegen het kwaad. De film was destijds voor 21,99 euro te zien en te huur, maar vanaf nu is die voor alle abonnees gratis te bezichtigen. Met recht één van de Streamingtips van deze week.

Dom (Amazon Prime Video)

Dom vertelt het verhaal van Pedro, een knappe jongen uit de middenklasse van Rio de Janeiro die in zijn tienerjaren in aanraking komt met cocaïne, waardoor hij de leider wordt van een criminele bende die in het begin van de jaren 2000 de roddelbladen in Rio beheerste: Pedro Dom. Dom volgt ook Pedro’s vader Victor Dantas, die als tiener een ontdekking doet op de bodem van de zee, dit meldt bij de autoriteiten en uiteindelijk in dienst treedt bij de inlichtingendienst van de politie. De serie toont de reis van vader en zoon die tegenovergestelde levens leiden, elkaar vaak spiegelen en aanvullen, terwijl beiden geconfronteerd worden met situaties die de grenzen tussen goed en kwaad doen vervagen.

Superman: Man of Tomorrow (Amazon Prime Video)

Superman: Man of Tomorrow is een nieuwe blik op de Amerikaanse superheld, in z’n jongere jaren. Clark Kent, het alter ego van de superheld, is werkzaam als stagiaire bij de krant de Daily Planet, waar hij onder meer samenwerkt met Lois Lane. Terwijl de Man of Tomorrow zijn krachten gebruikt in de strijd tegen het kwaad, krijgen Superman en z’n alter ego te maken met bedreigingen die ze nog niet tegengekomen waren.

The Girl on the Train (Netflix)

The Girl on the Train is een twee uur durende film die nu op Netflix staat en gebaseerd is op een boek. De film gaat over een gekwelde gescheiden vrouw, die  op afstand gefixeerd raakt op een ogenschijnlijk ideaal stel. Totdat een schokkende observatie haar helaas in een ingewikkelde moordzaak sleept. In de hoofdrol speelt onder meer Emily Blunt. Fans van het boeken claimen dat de film het boek geen recht aan doet, maar Blunt zet hier wel een mooie prestatie neer.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)