Streamingtips #17 – Peter Pan & Wendy, Tatta en Living

28 april 2023 3 Minuten 0 Reacties
Love & death

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Mocro Maffia: Tatta (Videoland)

Videoland breidt zijn succesverhaal Mocro Maffia uit met de nieuwe film Tatta. Hierin leren we wat er eigenlijk van Tatta geworden is nadat Samira (de zus van Paus) werd ontvoerd. Zoals in de serie wordt Tatta ook hier gespeeld door Robert de Hoog, bekend van Nova Zembla (de film van Reinout Oerlemans).

Peter Pan & Wendy (Disney+)

De live-actionfilm Peter Pan & Wendy geeft in de titel al weg waar hij over gaat, maar er is iets meer over te vertellen. In deze film met daarin onder andere Alexander Molony, Ever Anderson en Jude Law wordt eigenlijk het bekende verhaal van Peter Pan verteld. Het jonge meisje Wendy ontmoet hem en hij neemt haar mee naar Neverland, waar ze allemaal leuke en minder leuke (Haak) mensen ontmoeten. En natuurlijk Tinkerbell, die altijd nogal eigenzinnig is.

Workin’ Moms (Netflix)

De serie Workin’ Moms loopt inmiddels al 7 seizoenen en dat is heel indrukwekkend. Het verfrissende verhaal over meerdere moeders die allemaal op hun eigen manier door het leven manoeuvreren en daarin in allerlei vreemde en toch ietwat herkenbare situaties terechtkomen. Dat is ook de kracht van deze serie: het is zo goed geschreven en geacteerd dat je je volledig kunt vereenzelvigen met de dames, zelfs als je geen moeder bent. Met onder andere Catherine Reitman, Dani Kind en Juno Rinaldi.

John Mulaney: Baby J (Netflix)

John Mulaney is niet zo bekend in Nederland, maar dan nog is zijn verhaal over afkicken erg vermakelijk om te zien, zeker wanneer het aan het einde op zijn hoogtepunt is wanneer hij een interview met GQ-magazine voorleest dat hij gaf op een van zijn mindere dagen. John Mulaney vertelt het op een geweldige, zeer grappige manier. Het is zeker de moeite waard om deze verder wat onbekende cabaretier eens te bekijken.

Love & Death (HBO Max)

Het eerste seizoen van Love & Death staat nu op HBO Max. Het is een optekening met de geweldige Elizabeth Olsen over het waargebeurde verhaal van een christelijk koppel dat op zich een heel normaal, prima leven leidt, tot er overspel komt kijken. En een bijl. Van de maker van Big Little Lies.

Living (Amazon Prime Video)

De charmante Bill Nighy speelt in deze film op fenomenale wijze de rol van Williams, een man die zich volledig verliest in de bureaucratie van Engeland dat na de Tweede Wereldoorlog opkrabbelt. Hij gaat op zoek naar geluk in deze film, zodat hij de volgende generatie kan helpen. Een mooie film over eenzaamheid en op een missie gaan.

Reacties (0)