Streamingtips #12 – Just Say Yes, High Fidelity en Sonic the Hedgehog

02 april 2021 2 Minuten 0 Reacties
Concrete cowboys

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Just Say Yes (Netflix)

Juvat, Yolanthe en Jim. Het zijn drie Nederlandse beroemdheden die we graag samen in een film zien. Zolang die film maar een romcom is. Just Say Yes vertelt het verhaal van Lotte (Yolanthe) die haar hele leven al geobsedeerd bezig is met het uitkienen van haar bruiloft. Als ze eenmaal wordt gevraagd, dan pakt alles net even anders uit. In Just Say Yes zie je het grappige verhaal van deze uber-Nederlandse millennial en de turbulente weg naar haar bruiloft.

Concrete Cowboy (Netflix)

De vrij goed beoordeelde film Concrete Cowboy is bijna het tegenovergestelde van de bovenstaande film. Dit drama met Idris Elba, Lorraine Toussaint en Caleb McLaughlin gaat over een vijftienjarige jongen die bij zijn vader Harp gaat wonen in het noorden van Philadelphia. Er blijkt een cowboysfeer te hangen die nogal ver wordt doorgevoerd en die waarde biedt in een wereld waarin mensen vooral in armoede en geweld leven.

Sonic the Hedgehog (Amazon Prime Video)

Deze film kijk je niet vanwege de kwaliteit ervan (die laat namelijk te wensen over), maar zeker met kinderen of als je nostalgische gevoelens koestert voor de blauwe race-egel, dan is Sonic the Hedgehog een vermakelijke flick. De videogameverfilming bevat rollen van Ben Schwartz, Jim Carrey en James Marsden en draait om Sonic the Hedgehog die met een sheriff bevriend raakt om zijn ringen te vinden en uit de armen te blijven van de schurk van het stuk, Dr. Robotnik.

High Fidelity (Disney+)

High Fidelity is een geweldige serie met Zoë Kravitz in de hoofdrol, die een eigenaresse van een platenzaak speelt. In deze reeks waarvan helaas maar 1 seizoen is gemaakt, zie je hoe ze door muziek en popcultuur een reis maakt door haar afgelopen relaties. Zoë speelt de sterren van de hemel in deze serie vol heerlijke muziek.

 

Tuintje in mijn hart (Videoland)

Hij is een beetje fout, maar zeker na een paar dagen mooi weer te hebben geproefd, is hij erg welkom. De speelfilm Tuintje in mijn Hart met daarin Leo Alkemade en Edwin Jonker is zo’n typische feelgood-film die zich afspeelt in het mooie Suriname. Tuintje in mijn Hart barst van de vrolijke muziek en bijzondere typetjes, met als achtergrond de rijke Surinaamse cultuur. Deze film is vanaf 3 april te zien op Videoland.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)