Sony plant PlayStation-evenement op 7 september

10 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
project-morpheus-playstation-4-vr

Sony heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement dat plaatsvindt op 7 september 2016, dat geheel in het teken staat van Sony PlayStation. Als we het gerucht van gisteren hiernaast leggen, dan krijgen we op die dag meer over de nieuwe PS4 te horen.

Meer over de nieuwe PlayStation op 7 september

Sony heeft de eerste uitnodigingen verstuurd voor een evenement dat op 7 september zal plaatsvinden. Dit evenement zal volledig in het teken staan van de PlayStation. De verwachting is dan ook dat we op die dag meer over het nieuwe PlayStation-model gaan horen, dan Sony achter de scherm Neo noemt. Deze nieuwe PS4 zou een stuk krachtiger moeten zijn dan zijn voorganger en daardoor meer geschikt zijn voor het leveren van goede virtual reality-ervaringen in combinatie met de eerder aangekondigde PlayStation VR-bril.

Het nieuwe model van de PS4 zal dus geüpgradede hardware moeten krijgen en games en films in een hogere resolutie moeten kunnen afspelen, aldus eerder vrijgekomen geruchten. Nu kan de PlayStation in 1080p uitzenden, maar die resolutie zou dus naar 4K moeten gaan. Sony heeft het bestaan van het nieuwe PlayStation-model al erkend en heeft al aangegeven dat het apparaat naast de huidige PS4 zal worden verkocht. Ook is het zo dat alle games op beide consoles blijven werken, maar dat die op de nieuwe console er net mooier uit gaan zien.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)