Sony geeft twee PlayStation 4-games weg: dit zijn ze

15 april 2020 1 Minuut 3 Reacties
playstation-shutterstock-image

Sony heeft laten weten dat eigenaars van een PlayStation 4 vanaf morgen twee gratis games kunnen downloaden voor de PlayStation 4. Dat kan vanaf 2 uur vannacht. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de spellen op te zoeken in de digitale winkel van de spelcomputer.

Twee gratis PlayStation 4-games

Aangezien de maatregelen tegen de verspreiding van covid-19 nog altijd van kracht zijn, doen we er goed aan thuis te blijven. Verschillende videostreamingdiensten – waaronder Amazon Prime Video, Apple TV+ en Pathé Thuis – bieden daarom nu gratis content aan. Sony doet hier nu ook aan mij met het Stay at Home-initiatief. Daardoor kunnen gamers met een PlayStation 4 vanaf vannacht 2 uur twee gratis games downloaden. Dat zijn The Nathan Drake Collection (drie games in één!) en het prachtige avontuur Journey.

Toegegeven, als je een PlayStation 4 hebt staan, dan is de kans heel groot dat je deze twee games al hebt. Dan heb je gelukkig al kunnen genieten van beide spellen, dus dan is er nog niets verloren gegaan. Voor iedereen die de spellen nog niet heeft: we wensen jullie veel plezier. Daar waar The Nathan Drake Collection uren aan actie en avontuur aanbiedt (denk aan een combinatie van Tomb Raider en Indiana Jones), kan Journey juist voor rust en ruimte in je hoofd zorgen. Je hebt hiervoor géén PlayStation Plus-abonnement nodig.

Wil je ondertussen weten welke games je nog meer zou kunnen spelen op je PlayStation 4 of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Carol

Carol
16 april 2020 om 00:44

Ps4 ik.zie de gilms die u vermeld niet als gratis te downloaden staan hoor. Gewoon voor betalen. Geen idee hoe u aan die info komt. Jammer maar niet waat

Inloggen
Kees

Kees
16 april 2020 om 02:00

2 uur staat er

Inloggen
Wesley Akkerman

Wesley Akkerman
16 april 2020 om 08:01

Gelukkig heb ik slechts twee keer in het bericht vermeld dat de games vanaf 2 uur in de nacht beschikbaar zijn.

Als je hieronder op de links klikt, dan zie je dat ze wel degelijk gratis zijn.

https://store.playstation.com/nl-nl/product/EP9000-CUSA02343_00-UNCHARTEDTRILOGY

https://store.playstation.com/nl-nl/product/EP9000-CUSA00470_00-JOURNEYPS4061115

Inloggen