Preview Project xCloud vandaag van start in Nederland

28 april 2020 1 Minuut 0 Reacties
project-xcloud-nederland

Microsoft laat weten dat de preview van Project xCloud vanaf vandaag van start gaat in Nederland en andere delen van West-Europa. Met de gamestreamingdienst speel je je Xbox One-games op een Android-smartphone, zowel thuis als onderweg.

xCloud van start in Nederland

Vanaf vandaag kan iedereen die zich aangemeld een uitnodiging verwachten, mocht je geselecteerd zijn. Woon je in een van de elf genoemde landen en wil je meedoen aan de preview voor Android? Meld je dan hier aan.

Ook voor algemene toegang tot het preview-programma, kun je je aanmelden op deze website. Om in aanmerking te komen voor deelname, moet je beschikken over:

  • Een Microsoft-account en Xbox-gamertag. Als je nog geen Microsoft-account of Xbox-gamertag hebt, kun je die hier maken.
  • Een Android-telefoon of -tablet met Android 6.0 of hoger en bluetooth-versie 4.0 of hoger.
  • Een Xbox One draadloze controller met bluetooth. Lees dit ondersteuningsartikel als je niet zeker weet of je Xbox One draadloze controller beschikt over bluetooth.
  • Toegang tot internet via wifi of een mobiele dataverbinding met een downloadsnelheid van minimaal 10 Mbps, vergelijkbaar met de benodigde snelheid voor videostreaming. Bij gebruik van wifi is een 5 GHz-verbinding aan te raden.

Als je aan al deze voorwaarden voldoet, meld je dan aan voor de Project xCloud-preview via deze link. Bevestig je aanmelding nadat je die hebt voltooid en laat Microsoft weten wat je Xbox-gamertag is. Het team gaat dan aan de slag en zorgen dat je zo snel mogelijk toegang krijgt. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor je de uitnodiging van Microsoft ontvangt. 

Reacties (0)