Powers krijgt een tweede seizoen op PlayStation Network

08 mei 2015 1 Minuut 0 Reacties
playstation-powers

Sony heeft bekendgemaakt dat we een tweede seizoen van de serie Powers kunnen verwachten, die exclusief op PlayStation Network te zien is. Mogelijk komt er straks nog meer originele videocontent naar PlayStation 3 en PlayStation 4 toe.

Powers krijgt tweede seizoen, ondanks het ontvangst

Powers komt terug voor een tweede seizoen op de PlayStation, zo maakt Sony bekend. En dat komt best als een verrassing: tot nu toe is het moeilijk om te kunnen vaststellen hoe toegewijd Sony is als het om originele videocontent gaat voor PlayStation Network, zeker aangezien Microsoft eerder liet weten de plannen voor zijn eigen series op Xbox te hebben geschrapt. Bovendien heeft Sony nog helemaal geen andere series aangekondigd voor de dienst en is ook niet duidelijk of Powers het in zich heeft gamers aan de PlayStation te krijgen.

Momenteel geniet Powers slechts een score van 50% op Rotten Tomatoes en 51% op Metacritic en daar kun je toch wel uit halen dat de show onderpresteert. Desondanks komt er toch een tweede seizoen aan. Onduidelijk is nog om hoeveel aflevering het gaat: het eerste seizoen heeft er tien. Dit tweede seizoen staat gepland om in 2016 uit te komen. Sony lijkt in elk geval content te zijn met de serie en kondigt aan dat we in de toekomst mogelijk meer originele series mogen verwachten voor iedereen die een (moderne) PlayStation in huis heeft staan.

Zo zegt John Koller, onderdirecteur van de marketingafdeling bij Sony Computer Entertainment America:

Advertentie

The reception to Powers has been incredible, and we are thrilled to have successfully launched a platform for original content with the PlayStation gamer in mind. We believe original content will continue to be a key pillar as we broaden the value proposition for PlayStation Plus, and we’re excited for what’s to come with season two of Powers.

Wat we de komende jaren dus nog van PlayStation Network mogen verwachten qua originele content, is nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)