Plex onthult geüpdatete Apple TV-app met nieuwe navigatie en andere opties

04 april 2019 1 Minuut 1 Reacties
plex-new-2019-apple-tv

Plex heeft een nieuwe versie van de Apple TV-applicatie onthuld. Deze geüpdatete app heeft een nieuwe navigatie en andere opties. De app wordt nu getest in bèta. Het is nog niet bekend wanneer de update naar iedereen wordt uitgerold.

Plex-app voor Apple TV vernieuwd

Plex heeft aangekondigd dat er nu een nieuwe navigatie voor Apple TV-app van de dienst wordt getest in bèta. Het doel van deze update is het samenbrengen van alle verschillende Plex-versies die bestaan op allerlei apparaten. De interface moet straks overal hetzelfde zijn of in elk geval grotendeels overeenkomen. Links zit er straks een nieuw menu waarmee je gemakkelijker tussen de verschillende audio- en videobronnen moet kunnen wisselen. Ook kun je zo sneller de type content vinden waar je naar op zoek bent.

Bovenin het scherm tref je de overige mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld je bibliotheek, aanbevelingen en afspeellijsten. Verder kun je het thuisscherm aanpassen naar eigen wens, waardoor daar de content staat die jij wil zien (zoals bijvoorbeeld de rij met series die je nu verder wil kijken of series die je onlangs hebt toegevoegd). De volledige aankondiging van Plex is op de eigen website van de dienst te lezen. Mocht je je willen aanmelden voor de bèta, dan kun je daar hier meer informatie over lezen. Of je klikt hier om je meteen aan te melden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Frans

Frans
06 april 2019 om 15:44

Aanbod films programma s is wel mager. Niet voor mij.

Inloggen