Plex introduceert Live TV: nu kun je nog meer content streamen

24 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
plex-live-tv

Plex is en was altijd een portal naar de entertainmentwereld. Met de mediaserver krijg je toegang tot films, muziek, series en docu's. Maar nu gaat het bedrijf nog een stapje verder met het aanbieden van entertainmentopties. Je kunt via de app nu namelijk ook live tv bekijken.

Plex introduceert Live TV-optie

Live TV op Plex is een kosteloze streamingoptie voor allerlei soorten content. Denk dan aan muziek en films, maar ook nieuws, komedie en kindershows. Niet alleen is Live TV gratis te gebruiken, je hebt hier ook geen extra hardware of andere dingen voor nodig. De feature is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar voor alle gebruikers, maar het aanbod in kanalen verschilt per land. Je hebt hier overigens ook geen betaald abonnement voor nodig, iets dat het bedrijf wel aanbiedt. In de Verenigde Staten krijgen gebruikers toegang tot tachtig kanalen.

In andere landen is het de verwachting dat die toegang krijgen tot tachtig procent van het Amerikaanse aanbod. Omdat de dienst volledig gratis te bekijken is, moet je wel rekening houden met reclame. Of dat het je waard is, is natuurlijk aan jezelf. Er zijn in elk geval tientallen kanalen die films en muziek aanbieden en mogelijk zit er iets tussen waar je helemaal nog niet bekend mee bekend. Verder is er een aantal nieuwskanalen, is er een LGBTQ+-kanaal en zijn er themakanalen voor films, voor mensen die onder meer van horror, sci-fi en klassiekers houden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)