PlayStation Wrap-Up toont persoonlijke gamestatistieken 2020

02 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
PS 5 controller

Nieuwsgierig hoeveel uur je in 2020 hebt gespendeerd op je PlayStation? Sony komt -beter laat dan nooit- met een gepersonaliseerd overzicht.

Na de bekende Spotify Wrapped is er nu ook een variant voor gamers. Met PlayStation Wrap-Up kun je nu zien wat jij zoal hebt gegamed in het jaar 2020. Het is een beetje laat voor een terugblik, maar beter laat dan helemaal niet. De statistieken gelden voor zowel PlayStation 4 als PlayStation 5.

PlayStation Wrap-Up

Al je gamestatistieken van 2020 staan in de PlayStation Wrap-Up. Denk aan hoeveel tijd je hebt gespendeerd op de Sony console(s) of welke trophies je bij elkaar hebt verzameld. Welke games je het vaakst hebt gespeeld en hoeveel tijd je gemiddeld per weekdag speelt zit er ook bij ingesloten. Ook is er uiteengezet hoeveel uren je besteedde in offline en online spellen.

Tenminste, waar het gaat om PlayStation 4 zijn de statistieken erg uitgebreid. Voor de gloednieuwe PlayStation 5 geldt dat niet. Hier zijn wel statistieken te zien zoals hoeveel uur je je meestgespeelde game speelde, hoeveel trophies je specifiek voor PlayStation 5 hebt verdiend en hoeveel uur je uberhaupt in 2020 op PlayStation 5 bezig was.

Advertentie

PSN-account

Nieuwsgierig naar je gameprestaties in het jaar 2020? Hiervoor moet je aan de volgende regels voldoen:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je hebt een PSN-account
  • Je hebt tenminste 10 uur aan games gespeeld op PlayStation 4 in 2020

Is dit op jou van toepassing, dan zal Sony je PlayStation Wrap-Up naar je mailen. Kun je daar niet op wachten, dan kun je ook terecht op de speciale Wrap-Up site. Je kunt daar ook een speciaal dynamisch thema voor downloaden voor PlayStation 4.

Nintendo Switch-overzicht

Sony is niet het eerste gamebedrijf dat komt met een jaaroverzicht. Eerder maakte Nintendo het al mogelijk voor gamers om hun Switch-overzicht van 2020 te bekijken. Sony is enorm laat om met een overzicht van 2020 te komen: het is immers al februari. Waarom deze lanceerdatum voor PlayStation Wrap-Up is gekozen, dat is onbekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)