Netflix maakt vier exclusieve films met Adam Sandler

02 oktober 2014 1 Minuut 0 Reacties
Netflix

Netflix is voornemens zijn Originals-portfolio uit te breiden met vier films die exclusief voor de streamingdienst gemaakt worden.

De vier films worden in samenwerking met Adam Sandler gemaakt. Sandler acteert niet alleen in de films, hij produceert ze ook.

Netflix en Adam Sandler

Netflix heeft op dit moment grote plannen om meer exclusieve content naar de streamingdienst te krijgen. Eén van die plannen is om vier komedies, met Adam Sandler in de hoofdrol, te produceren. Netflix heeft echter nog niet bekendgemaakt wanneer de films te zien zijn, waar ze over zullen gaan en of ze ook elders worden uitgezonden (bijvoorbeeld in de bioscoop). We weten dat Adam Sandler bij de deal betrokken is. Hij gaat niet alleen in alle vier de films spelen, hij gaat ze, met zijn productiebedrijf Happy Madison Productions, ook nog eens produceren.

Dit nieuws volgt het nieuws op dat Netflix de primeur heeft om als eerste streamingdienst een film uit te zenden die tegelijkertijd in de bioscopen draait. Het lijkt er dus op dat Netflix niet alleen snelheid, maar ook op meer exclusiviteit inzet. Een slimme zet, want vooralsnog staat Netflix, in Nederland, vol met veel oudere films en series die men of al gezien heeft of niet meer wil zien, vanwege een achterhaald concept, bijvoorbeeld. De keuze om dan met Adam Sandler te werken is in dat opzicht vreemd, omdat de acteur naar verluidt al over z’n hoogtepunt heen is.

Mogelijk worden de films ook uitgezonden in de bioscoop, wat eigenlijk alleen maar goede reclame voor Netflix zou zijn, mits de films gewaardeerd worden, natuurlijk. Het is nu afwachten totdat Netflix meer informatie geeft over eventuele releasedata, zodat we kunnen uitkijken naar de exclusieve content die de streamingdienst ons straks gaat aanbieden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)