Netflix komt met persoonlijke gebruikersprofielen

02 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
Netflix

Video-on-demand dienst Netflix heeft vandaag een nieuwe feature aan de dienst toegevoegd. Vanaf heden is het mogelijk persoonlijke gebruikersprofielen aan te maken waarmee elk lid van het gezin persoonlijke suggesties voor tv-series en film voorgeschoteld krijgt.

Met Netflix krijg je toegang tot een groot aanbod van series, films en documentaires en om je de meest interessante content voor te schotelen wordt gebruik gemaakt van suggesties en kun je eigen favorieten samenstellen. Echter heeft niet iedereen in huis dezelfde smaak waardoor de suggesties vaak niet aan de verwachtingen van de gebruiker voldoen. Om deze reden introduceert Netflix vandaag persoonlijke gebruikersprofielen.

De nieuwe profielen zorgen ervoor dat de suggesties op een specifieke gebruiker afgestemd worden, en daarbij kun je als individuele gebruiker favorieten aanmaken. Wanneer je in één van de vele Netflix apps inlogt krijg je de keuze uit de gebruikersprofielen die je aangemaakt hebt en kun je direct aan de slag. De profielen worden momenteel ondersteund op de Netflix website, PS3, Xbox 360, iPad, iPhone, iPod, Apple TV en de meeste Smart tv’s. Je kunt maximaal vijf profielen per abonnement aanmaken.

Vanaf eind deze zomer is Netflix ook in Nederland beschikbaar. Voor een bedrag van 7,99 euro per maand krijg je toegang tot een groot aanbod van tv-series, films en documentaires.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)