Netflix introduceert ‘Mijn lijst’ met persoonlijke suggesties

23 augustus 2013 1 Minuut 1 Reacties
Netflix

Videodienst Netflix is niet alleen aan het uitbreiden zodat we binnenkort ook in Nederland van het aanbod kunnen genieten, het bedrijf werkt ook aan verbeteringen van de dienst zelf. Deze week laat Netflix weten de 'Mijn lijst' functie te hebben toegevoegd.

‘Mijn lijst’

Voorheen konden gebruikers van Netflix een eigen lijst samenstellen met programma’s, series en films die ze als eerstvolgende kunnen kijken, een zogenaamde kijklijst. Met ‘Mijn lijst’ krijgen gebruikers nu niet alleen te zien wat ze zelf aan de lijst hebben toegevoegd maar ook wat de dienst aanbeveelt. Dit wordt gedaan door te kijken naar het kijkgedrag van de gebruiker. Uiteindelijk moet dit er volgens Netflix voor zorgen dat gebruikers meer interessante content voorgeschoteld krijgen.

Netflix in Nederland

Eerder deze week werd bekend dat Netflix op 11 september officieel in Nederland gelanceerd wordt. Echter is nog niet duidelijk of die dienst ook vanaf die dag beschikbaar is. Daarbij is er nog veel onduidelijkheid over het aanbod van films en series voor Nederlandse gebruikers en is de prijs die per maand betaald moet worden nog niet bevestigd. Eerder werd gesproken over een bedrag van 7,99 euro per maand. Als het goed is krijgen we al deze informatie op de 11e te horen.

Reacties (1)