Nederlandse streamingdienst HitsNL gelanceerd

19 november 2015 1 Minuut 4 Reacties
hitsnl

Vandaag is er een nieuwe Nederlandse muziekstreamingdienst gelanceerd, genaamd HitsNL. Hier beluister je alleen maar Nederlandse muziek voor een bedrag van 3,99 euro per maand. Je kunt ook een Android- en iOS-applicatie downloaden.

HitsNL: de muziekstreamingdienst met Nederlandse muziek

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor HitsNL: een muziekstreamingdienst die geheel in het teken staat van Nederlandstalige muziek. De dienst kost 3,99 euro per maand en is te bereiken via pc, Android en iOS. Artiesten als Marco Borsato, Guus Meeuwis, Nick & Simon en Frans Bauer zijn er allemaal op terug te vinden. Deze dienst is in het leven geroepen, omdat de initiatiefnemers van mening zijn dat grote muziekstreamingdiensten zoals Spotify of Apple Music liefhebbers van Nederlands muziek niet goed kunnen bekoren.

HitsNL kost dus 3,99 euro per maand, maar is de eerste dertig maanden direct opzegbaar. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot de service, zonder last te hebben van reclames of onderbrekingen. Ook kun je direct je abonnement opzeggen wanneer je HitsNL zat bent. Met de apps kun je je eigen afspeellijsten maken, muziek offline beschikbaar maken en maak je kans op concertkaarten, meet & greets met de artiesten en nog meer. Over vijf jaar hoopt HitsNL 500.000 abonnees te hebben, zegt de dienst tegenover NU.nl.

HitsNL


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Robin

Robin
22 november 2015 om 20:23

HELP! Ik wil mijn account verwijderen dus opzeggen maar kan nergens vinden hoe ik mijn account kan opzeggen wat moet ik doen

Inloggen
Ans

Ans
30 november 2015 om 16:51

Heb hetzelfde probleem, wel mail gekregen hoe te doen, maar lukt niet, waardeloze app!!!

Inloggen
Shannen

Shannen
02 december 2015 om 12:24

Volgens mij kan dit pas op de dag dat de proefmaand voorbij is, kan dat het niet zijn? want ik kan het inderdaad ook niet vinden. maar als ik op de app kijk naar status profiel dan gaat die balk wel steeds verder.

Inloggen
Hansvuus

Hansvuus
04 januari 2016 om 17:08

Help, hoe kan ik het abonnement van HitsNL opzeggen ?
Overal gezocht op het web, maar er is niets te vinden wat mij hept 😡😡😡😡

Het inschrijven was een koud kunstje !

Inloggen