MixRadio wordt mogelijk een universele app op Windows 10

05 november 2015 1 Minuut 0 Reacties
mixradio-review-feature

De gratis te beluisteren muziekstreamingdienst MixRadio krijgt mogelijk een universele app op Windows 10, aldus een tweet van de dienst. Hoewel de tweet niet helemaal bevestigt dat de universele app eraan komt, maar duidelijk is dat er in elk geval aan gewerkt wordt.

MixRadio als universele app op Windows 10

De muziekstreamingdienst MixRadio is een vreemde eend in de bijt. MixRadio is een radiodienst waar gebruikers gratis gebruik van kunnen maken. Je ben in staat ongelimiteerd muziek te streamen vanaf je Android, iOS-apparaat en Windows Phone, zonder dat je daarvoor een cent voor hoeft te betalen of daar veel advertenties voor hoeft te bekijken. In onze recensie gaven we al aan dat MixRadio de moeite waard is als muziekliefhebber, om een aantal redenen. Mocht je onze recensie daarover willen lezen, klik dan op deze link.

Ook heeft MixRadio een applicatie voor Windows 8 uitgebracht. Maar voor Windows 10 helaas nog niet. Onlangs vroeg een gebruiker op Twitter de vraag of de ontwikkelaars van MixRadio een universele app voor Windows 10 zouden gaan maken en het antwoord daarop was nog een beetje vaag.

Not yet. but we’ve locked the devs in the office, and they’re not getting any more pizza until it’s finished.

Het is dus nog geen keiharde bevestiging dat MixRadio een officiële universele applicatie voor Windows 10 krijgt, maar wat wel duidelijk is, is dat er achter de schermen aan gewerkt wordt. Helaas weten we dus ook nog niet wanneer de dienst voor Windows 10 verschijnt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)