Google Stadia Pro krijgt er in december twee ‘gratis’ games bij

27 november 2019 1 Minuut 0 Reacties
google-stadia

Google heeft bekendgemaakt dat het abonnement Google Stadia Pro vanaf december er twee 'gratis' spellen bijkrijgt. Het gaat om de titels Farming Simulator 19 en Tomb Raider: Definitive Edition. In totaal zijn er nu vier 'gratis' games beschikbaar binnen het abonnement.

Vier ‘gratis’ games voor Stadia Pro

Gamers met de Founders en Premiere Edition van Google Stadia hebben nu toegang tot drie maanden gratis Google Stadia Pro. Dit is het abonnement dat je nodig hebt om in 4k, hdr en 60 fps te kunnen gamen. Met het abonnement krijg je ook maandelijks ‘gratis’ games. Het woord gratis staat hier bewust tussen aanhalingstekens. Je betaalt 9,99 euro per maand voor de service en dus die games. Echter, omdat je de andere games op de videostreamingdienst lost moet aanschaffen en je hier geen extra kosten hebt, kun je ze dus als gratis zien.

In december voegt Google twee nieuwe titels toe, namelijk Farming Simulator 19 en Tomb Raider: Definitive Edition. Los kosten ze nog gauw 50 en 40 euro, dus het is fijn om te zien dat je wel waar voor je geld krijgt wanneer je Stadia Pro neemt voor de gratis titels. In december heb je dan toegang tot in totaal vier gratis spellen die je kunt spelen met Google Stadia, aangezien Destiny 2 en Samourai Showdown ook nog steeds beschikbaar zijn. Heb je het pakket inmiddels ontvangen, dan kun je dus meteen uitproberen of alles goed werkt in huis.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)