EA Access vanaf 24 juli verkrijgbaar op PlayStation 4

01 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
ea-access-ps4

Speluitgever Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat het gameabonnement EA Access vanaf 24 juli beschikbaar is op PlayStation 4. Met het abonnement krijg je toegang tot de spellen van de uitgever. Ook kun je korting krijgen op games die nog moeten verschijnen.

EA Access vanaf 24 juli

Electronic Arts, de uitgever van games als Battlefield V, FIFA en Star Wars Battlefront, heeft laten weten dat het gameabonnement EA Access vanaf 24 juli beschikbaar is op de PlayStation 4. Met de dienst – die al vijf jaar te gebruiken is op een Xbox One – krijg je toegang tot een bibliotheek aan EA-spellen, spellen die in het verleden uitgebreid zijn. Denk daarbij aan Mass Effect: Andromeda, Dragon Age: Inquisition, Battlefield 1 en A Way Out. Ook kun je tien procent korting krijgen op games die nog moeten verschijnen.

Er zijn twee abonnementen verkrijgbaar: eentje van 3,99 euro per maand of eentje van 24,99 euro per jaar. Het is echter niet zo dat je meteen toegang krijgt tot de allernieuwste spellen van het bedrijf. Wil je bijvoorbeeld de nieuwste FIFA’s spelen, dan zul je die dus aan het einde van het jaar, dan wel met korting, moeten blijven kopen. Of je wacht enkele maanden totdat die game toegevoegd wordt aan de bibliotheek, waardoor EA Access voor veel gamers een interessante optie kan zijn — mits ze op de spellen kunnen wachten.

Reacties (0)