Drie maanden gratis TIDAL HiFi bij aankoop Raumfeld-producten

15 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
Raumfeld-tidal

Consumenten die een multiroom speaker of de Connector van Raumfeld aanschaffen, ontvangen bij hun aankoop drie maanden gratis tot de high-res streamingdienst TIDAL.

Wanneer je een Raumfeld-product aanschaft ontvang je meteen een tegoedbon. Door deze te verzilveren, kun je drie maande gratis genieten van van TIDAL HiFi. Deze streamingmuziekdienst speelt 40 miljoen songs in lossless geluidskwaliteit af en wordt door de Raumfeld App ondersteund.

De dienst biedt toegang tot meer dan 25 miljoen nummers in Losless geluidskwaliteit (FLAC/ALAC 44.1kHz / 16 bit – 1411 kbps). Ook vind je er meer dan 75.000 muziekvideo’s en tips van de redactie die uit ervaren muziekjournalisten en branche-experts bestaat. Een maandabonnement op de dienst bedraagt normaliter €19,99. Tidal is nu ook volledig in de Raumfeld-app geïntegreerd die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten. Naast Tidal kunnen klanten toegang krijgen tot miljoenen nummers via andere streamingdiensten zoals Spotify, Napster en Simfy, evenals internetradio via TuneIn.

De actie is alleen geldig voor nieuwe TIDAL-klanten en heeft een waarde van 59,97 euro.

Reacties (0)