De drie beste nieuwe films en series op Netflix #94

21 april 2017 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het begin van seizoen drie van Fargo.

Fargo (twee seizoenen + SO3E01)

Fargo is een serie gebaseerd op de gelijknamige film. Aan boord zijn in elk geval de Coen Brothers als executive producers, dus dan je weet dat het alleen maar goed kan zijn. In de serie maken we kennis met Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) die door Minnesota reist en mensen beïnvloedt met zijn malafide praktijken, geweld en natuurlijk de nodige deceptie bij de bevolking. Deze serie, die geïnspireerd is op de film van de gebroeders Coen en het ‘true crime’-genre, speelt zich af in Minnesota en draait om ‘echte’ misdrijven.

A Plastic Ocean

In de documentaire A Plastic Ocean wordt in beeld gebracht hoeveel plastic afval er eigenlijk in de oceaan drijft. De documentaire wil met deze film laten zien wat de impact daarvan is op het milieu. Zolang we niet genoeg recyclen, blijft dit afvalprobleem een groot probleem. Het is een recent uitgebrachte documentaire, dus de informatie is nog redelijk vers. Ook wil de film laten zien wat je als consument of bedrijf kunt doen om het afval in de oceaan te verminderen — of zelfs te voorkomen. Hoe dan ook: deze docu is het kijken waard.

Advertentie

The Wolf of Wall Street

Dit indringende Wall Street-drama van Martin Scorsese is gebaseerd op de memoires van handelaar Jordan Belfort, die door zijn onbezonnen carrière in de bak belandde. Leonardo DiCaprio kruipt in de huid van Belfort, wat zeker geen gemakkelijke rol moet zijn geweest. De man leidde een leven vol risico, maar ook rijkdom — en beiden kunnen hun tol eisen op een mens. Daarnaast zien we onder andere Jonah Hill en Margot Robbie, die beiden ook toffe rollen vertolken. The Wolf of Wall Street is één van de beste films uit 2013.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

Reacties (0)