De drie beste nieuwe films en series op Netflix #107

21 juli 2017 2 Minuten 0 Reacties
netflix-logo-retina

Elke week bekijken we nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het vierde seizoen van Sherlock (BBC).

Sherlock (vier seizoenen, kerstspecial)

Mocht je nog niet aan deze briljante serie zijn begonnen, dan is dit het moment om dat te doen. Netflix heeft namelijk deze week het vierde seizoen online gezet, waardoor je in één ruk alle vier de seizoenen achter elkaar kunt bekijken (maar voordat je dat gaat doen, vergeet niet nog even de kerstspecial te kijken). Sherlock, een serie van de BBC, is een moderne vertelling van de intelligente detective, die de meest loshangende zaken oplost met zijn vermogen zich dingen goed te kunnen voorstellen — en zijn uitmuntende kennis, uiteraard.

Shooter (twee seizoenen)

Shooter is een serie van de televisiezender USA Network, die is gebaseerd op het boek Point of Impact van schrijver Stephen Hunter. Eerder werd er al een film van dit verhaal gemaakt, met Mark Wahlberg in de hoofdrol. Dit keer speelt Ryan Phillipe de hoofdrol, namelijk die van Bob Lee Swagger. Swagger is een gevierde veteraan die verstrengeld raakt in een complot dat uiteindelijk moet leiden tot de dood van de president van de Verenigde Staten. Uiteraard is het allemaal niet zo simpel en wordt Swagger gedwongen lastige keuzes te maken.

Advertentie

Ari Shaffir: Double Negative

Netflix heeft niet één, maar twee komediespecials klaarstaan van komiek Ari Shaffir. De beste man doet geen bijzondere dingen, maar probeert wel alledaagse situaties in een grappig licht te zetten. Er komen ook minder alledaagse situaties aan bod — maar om wat voor situatie het ook gaat, Shaffir geeft er een grappige twist aan. De onderstaande trailer is natuurlijk een knip-en-plakwerk. Mocht die je niet aanstaan, geef de specials dan alsnog een kans. De trailer laat lang niet het beste werk van de man zien.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)