Disney+ verschijnt aanstaande zomer ook in België

21 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties
Disney Mandalorian

Disney heeft bekendgemaakt dat zijn videostreamingdienst vanaf dit jaar in meer landen beschikbaar zal zijn. Inwoners van België kunnen vanaf aanstaande zomer aan de slag met de dienst. Een precieze datum heeft het bedrijf echter nog niet naar buiten gebracht.

Disney+ in België

Dit heeft Disney zelf bekendgemaakt in zijn eigen perscentrum. Eerst komt de videostreamingdienst nog naar een aantal andere landen in Europa. Vanaf 24 maart zijn landen als het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Australië en Zwitserland aan de beurt. Dat is een week eerder dan aanvankelijk gepland. Vanaf deze zomer zijn andere landen aan de beurt, waaronder België, Portugal en de Scandinavische landen. Helaas voor hen is het nog niet bekend wanneer de dienst daar officieel beschikbaar is.

Ook in de andere Europese landen kost Disney+ straks 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar, net als hier in Nederland. Hier is de streamingdienst al sinds 12 november beschikbaar; twee maanden langer als je ook de testperiode meerekent. Op 12 november lanceerde de dienst ook meteen in de Verenigde Staten en Canada. Met een abonnement op de videostreamingdienst kijk je naar exclusieve series, zoals The Mandalorian, maar ook naar allerlei oudere en nieuwe films die the House of Mouse heeft gemaakt en nog gaat maken.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)