Disney+ is vanaf 15 september in België beschikbaar

24 juni 2020 1 Minuut 1 Reacties
disney-plus-nederland-test-4

Disney+ wordt op 15 september aanstaande officieel in België gelanceerd. Dat heeft het bedrijf afgelopen dinsdag bekendgemaakt. De videostreamingdienst is sinds eind vorig jaar beschikbaar in Nederland en biedt onder meer toegang tot alles van Marvel, Star Wars en National Geographic.

Disney+ komt naar België

Met de videostreamingdienst krijg je toegang tot content van Walt Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Het gaat om oude en bestaande content, films en series die je al op andere plekken hebt kunnen kijken. Maar het bedrijf maakt ook exclusieve content voor de streamingdienst. Zo verschijnen er dikwijls nieuwe films op, kun je genieten van een kijkje achter de schermen en krijg je toegang tot series als The Mandalorian en de aankomende Marvel-shows. Voor meer informatie daarover verwijzen we je graag door naar dit artikel.

Je betaalt straks, net als in Nederland, 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Als je wil kun je je inloggegevens delen met familie en vrienden, om zodoende te kosten te kunnen drukken. Op moment van schrijven heeft Disney+ al meer dan vijftig miljoen abonnees aan zich weten te binden. In Nederland is het niet meer mogelijk een proefabonnement af te sluiten, maar we hopen dat de Belgen dat straks nog wel kunnen doen. Zodat je in elk geval gedurende zeven dagen kunt beslissen of de dienst echt wat toevoegt of niet.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Eric

Eric
28 juni 2020 om 10:06

Heeft iemand een idee wanneer Dolby Atmos weer beschikbaar komt? Dat hebben ze uitgezet vanwege de corona destijds. Net als Netflix, maar daar is het weer gewoon beschikbaar!

Inloggen