Deze stand voor Nintendo Switch heeft ook GameCube-controllerpoorten

20 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
stand-nintendo-switch-gamecube

Vanaf volgende maand tref je een speciale stand voor de Nintendo Switch aan op Kickstarter: eentje met Nintendo GameCube-controllerpoorten. Zo kun je onderweg ook met je favoriete controller blijven spelen en ben je niet aangewezen op andere controllers.

Speciale stand voor Nintendo Switch met GameCube-controllerpoorten

Er zijn mensen die nog altijd games als Super Smash Bros. Ultimate spelen met de Nintendo GameCube-controller, simpelweg omdat het kan of omdat ze het daadwerkelijk beter vinden spelen. Die mensen kunnen hun favoriete controller echter thuislaten wanneer ze op pad gaan met hun Nintendo Switch, omdat de controllers dan niet werken zonder speciale adapter (die je aan de basis van de Switch koppelt). Vanaf volgend maand kan daar verandering in komen, dan verschijnt er namelijk een speciaal Kickstarter-project online.

De speciale adapter is dus een stand en een middel om onderweg ook je GameCube-controllers te gebruiken. De accessoire moet ongeveer 45 dollar gaan kosten (39 euro zonder belasting) en wordt wereldwijd verscheept. Het bedrijf achter de speciale adapter verzekert gebruikers ook dat hun consoles niet gebrickt worden, omdat het op eenzelfde werkt als de officiële adapter van Nintendo (die je los kunt kopen, destijds bij Super Smash Bros. for Wii U gekregen hebt of samen met Super Smash Bros. Ultimate in de doos kocht).

Wil je ondertussen weten welke games je nu zou moeten spelen op je Nintendo Switch of andere spelcomputers? Check dan ons meest recente beste games-overzicht.

Reacties (0)