Deze Nintendo Switch-accessoire laat je de console verticaal gebruiken

22 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
nintendo-switch-flip-grip

Sommige Nintendo Switch-games hoor je eigenlijk verticaal te spelen. Deze accessoire, de Flip Grip, kan dat mogelijk maken. Mocht je dit ook een goed idee vinden, dan kun je het project nu met je geld steunen op de crowdfundingwebsite Kickstarter.

Met de Flip Grip houd je je Nintendo Switch verticaal

Op de Nintendo Switch kun je een aantal voortreffelijke arcadegames spelen, die je eigenlijk het best verticaal kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan Ikaruga, Pac-man en het onlangs uitgebrachte Donkey Kong. Echter, de console verticaal plaatsen werkt niet echt, aangezien het apparaat is ontworpen met de horizontale stand in gedachte. De Flip Grip kan hier verandering in brengen. Dit is een nieuwe accessoire die je kunt steunen op Kickstarter, waarmee je je Switch dus moeiteloos verticaal kunt gebruiken. Het doel is gelukkig al behaald.

De accessoire is een stuk plastic met rails aan boord, waar je de Nintendo Switch moeiteloos in kunt plaatsen. De makers laten weten dat er geen risico aan het gebruik van deze accessoire verbonden is. Zolang de Flip Grip geen stroom of data afgeeft aan de Switch, zou er ook geen risico moeten zijn. De makers wilden meer dan 36.000 euro ophalen via het crowdfundingplatform en dat is inmiddels al gelukt: de teller is al voorbij de 37.000 euro gegaan. Je kunt het project nog steeds steunen met een bedrag van minimaal tien euro.

Lees in ons onlangs gepubliceerde gameoverzicht welke games je nu moet spelen voor de Nintendo Switch. Op 8 juli verschijnt ons nieuwe overzicht, met meer games dan we ooit behandeld hebben.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)