Derde seizoen Stranger Things vanaf 4 juli te bekijken op Netflix

02 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
stranger-things-season-2

In een nieuwe teaser heeft Netflix de datum voor het derde seizoen van Stranger Things bekendgemaakt. Vanaf 4 juli 2019 kun je het nieuwe seizoen gaan bekijken op de streamingdienst.

Dat het derde seizoen van Stranger Things ergens in 2019 zou komen stond al min of meer vast, nadat acteur David Harbour dit eind 2017 in een interview liet weten. Inmiddels is het jaar 2019 hier en Netflix heeft niet gewacht met een datum voor het derde seizoen van Stranger Things. Op 4 juli zal het nieuwe seizoen gaan verschijnen.

De afgelopen maanden hebben we al verschillende teasers voorbij zien komen, waaronder een teaser met vrijwel alle namen van de afleveringen van het derde seizoen. Dit keer zien we in de teaser dat er afgeteld wordt naar 1985, waarbij de teller op het einde doorloopt naar 4 juli 2019. Daarnaast is de tagline: “One summer can change everything” te zien.

Winkelcentrum en de zomer van 1985

De mysterieuze serie Stranger Things speelt zich af in de jaren 80. Na twee succesvolle seizoen heeft het derde seizoen te maken met het winkelcentrum Starcourt, dat we eerder in een andere teaser voorbij zagen komen en ook dit keer weer genoemd wordt in de huidige aankondiging. Het derde seizoen speelt zich af in de zomer van 1985, waar er ongetwijfeld weer een monster uit de Upside Down tevoorschijn zal komen.

Het derde seizoen van Stranger Things is vanaf 4 juli te bekijken op Netflix.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)